امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
validation
#11
بله پست قبلی رو خوندم. سوالم اینه بجای اینکه در صفحه فرضی بره، میخوام در همون صفحه ای که بوده برگرده ( شامل id و یکسری داده هست که از فانکشن show اون داده ها لود شدن )
منظور شما این است خودم باید دستورات شرطی بنویسم که اگر حجم بیشتر از مقداری که تعریف کردم بود چه خطایی نمایش بده درسته؟

اگر درست متوجه شدم ممنون میشم قسمت اول سوالو بگید.
پاسخ
#12
برای اینکه به صفحه قبل برگرده میتونید فایل view رو فراخوانی کنید و بهش یه پارامتر بفرستید به اسم ارور و داخلش متن ارور رو بنویسید
مثلا فرم ما خطا داره:
کد php:
if ($this->form_validation->run() == FALSE) {

    $this->template->load('ticket/create_ticket',array('errors' => validation_errors('','<br />')));
    return;

اینجا ما میگیم اگه فرم خطا داشت view رو نشون بده و خطا رو از طریق متود validation_errors که متن خطاهای اعتبارسنجی رو برمی گردونه رو با نام errors به view ارسال کن.
وقتی از return; استفاده میکنیم یعنی دیگه کد از اینجا تموم میشه و بقیه متود ما اجرا نمیشه
لطفا قبل از ارسال هرگونه پست قوانین سایت را مطالعه کنید.
----
وب سایت میثم محمودی
پاسخ
 سپاس شده توسط a76205
#13
میشه به فانگشن reply نگاهی بندازید چون کد شمارو جایگزین کردم و خطا داره.
کد php:
       if($this->form_validation->run() == FALSE){
 
           $ticket_id $this->input->post('ticket_id');
 
           $show['show_ticket_comment'] = $this->ticket_model->get_reply($ticket_id);
 
           $this->template->load('ticket/show_ticket/'.$ticket_id,array('errors' => validation_errors('','<br />')));
 
           return;

An Error Was Encountered

Unable to load the requested file: ticket/show_ticket/6.php
پاسخ
#14
راستی یک مشکل خیلی عجیب پیدا شده!
داخل این صفحه فایل آپلودینگ هست. جدیدا دیدم فایلی آپلود نمیشه به همین دلیل Print_rگرفتم و دیدم اصلا input file ارسال نمیشه! با اینکه form open multipart تنظیم کردم و هلپرها فعالا!!
پاسخ
#15
(2017/05/09، 04:51 AM)a76205 نوشته است: میشه به فانگشن reply نگاهی بندازید چون کد شمارو جایگزین کردم و خطا داره.
کد php:
       if($this->form_validation->run() == FALSE){
 
           $ticket_id $this->input->post('ticket_id');
 
           $show['show_ticket_comment'] = $this->ticket_model->get_reply($ticket_id);
 
           $this->template->load('ticket/show_ticket/'.$ticket_id,array('errors' => validation_errors('','<br />')));
 
           return;

An Error Was Encountered

Unable to load the requested file: ticket/show_ticket/6.php

این خطا میگه که فایل رو پیدا نکرده که ظاهرا شما دارید اسم اشتباهی رو به view ارسال میکنید.
متغیر $ticket_id را باید به view پاس بدید نه اینکه به عنوان نام view !


(2017/05/09، 06:36 AM)a76205 نوشته است: راستی یک مشکل خیلی عجیب پیدا شده!
داخل این صفحه فایل آپلودینگ هست. جدیدا دیدم فایلی آپلود نمیشه به همین دلیل Print_rگرفتم و دیدم اصلا input file ارسال نمیشه! با اینکه form open multipart تنظیم کردم و هلپرها فعالا!!

به نظرم بهتره یه مقدار با خود php ابتدا کار کنید بیشتر روی مباحث مربوط به خود php مسلط بشید بعد سراغ فریمورک بیایید. اینطوری بهتر نتیجه میگیرید.
لطفا قبل از ارسال هرگونه پست قوانین سایت را مطالعه کنید.
----
وب سایت میثم محمودی
پاسخ
 سپاس شده توسط a76205
#16
(2017/05/12، 10:14 AM)admin نوشته است:
(2017/05/09، 04:51 AM)a76205 نوشته است: میشه به فانگشن reply نگاهی بندازید چون کد شمارو جایگزین کردم و خطا داره.
کد php:
       if($this->form_validation->run() == FALSE){
 
           $ticket_id $this->input->post('ticket_id');
 
           $show['show_ticket_comment'] = $this->ticket_model->get_reply($ticket_id);
 
           $this->template->load('ticket/show_ticket/'.$ticket_id,array('errors' => validation_errors('','<br />')));
 
           return;

An Error Was Encountered

Unable to load the requested file: ticket/show_ticket/6.php

این خطا میگه که فایل رو پیدا نکرده که ظاهرا شما دارید اسم اشتباهی رو به view ارسال میکنید.
متغیر $ticket_id را باید به view پاس بدید نه اینکه به عنوان نام view !


(2017/05/09، 06:36 AM)a76205 نوشته است: راستی یک مشکل خیلی عجیب پیدا شده!
داخل این صفحه فایل آپلودینگ هست. جدیدا دیدم فایلی آپلود نمیشه به همین دلیل Print_rگرفتم و دیدم اصلا input file ارسال نمیشه! با اینکه form open multipart تنظیم کردم و هلپرها فعالا!!

به نظرم بهتره یه مقدار با خود php ابتدا کار کنید بیشتر روی مباحث مربوط به خود php مسلط بشید بعد سراغ فریمورک بیایید. اینطوری بهتر نتیجه میگیرید.
متغییر $ticket_id را ضمیمه بعنوان view گذاشتم چون آیدی تیکت هست و میخوام داخل url نوشته بشه تا بواسطه ادرس Url اطلاعات فیلدهای همون آیدی دریافت بشه. حالا اگر بخوام به ویو پاس بدم چطوری داخل Url چاپ کنم؟ بصورت get اطلاعات آیدی دیتابیس دریافت میشه

ببینید اگر آیدی تیکت را با redirect به فانکشن show ارسال کنم خیلی خوب به اطلاعات همان تیکت دسترسی پیدا میکنم.
اما مشکل اینه ریدایرکت خطا را نمیفرسته!

کدی که برای ریداریکت نوشتم:
redirect('ticket/show/'.$ticket_id,array('errors' => validation_errors('','<br />')));

حالا همین کد در بالا توسط template نوشتم که ارور میداد
پاسخ
#17
آدرس فایل view با آدرسی که توی مرورگر نمایش میده متفاوته!
آدرس فایل view در واقع یعنی فایلی که میخواهید لود کنید که همون قالبتون میشه و اون متغیر رو باید داخل لینک نمایش بدید!
لطفا قبل از ارسال هرگونه پست قوانین سایت را مطالعه کنید.
----
وب سایت میثم محمودی
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان